Criticul

IMG_3936bCristina. 26 ani. Experimentală cu sinele.

Vă scriu aici despre o mai veche iubire neconsumată. Pasiunea aproape hipnotică pentru scenă m-a adus sporadic și pentru scurtă vreme în fața publicului, urmând ca mai apoi să cobor scena și să scriu pentru public.

De partea cealaltă a reflectorului poate părea facil, deseori anost. Critica, însă, este liantul cel mai puternic dintre producția teatrală și spectator, iar pe cât de înălțătoare este poziția actorului pe scenă, pe atât de onorantă este poziția criticului în fața acesteia.

În sumara mea experiență cu teatrul, am învățat că acesta este, fără îndoială, locul unde poți învăța cel mai bine vremelnicia gloriei. Cu toate acestea, eu cred că actorii se află pe scenă pentru că așa ating și pământul, dar se și înalță la cer.

***

Dacă doriți să mă contactați cu privire la informațiile regăsite pe acest blog, pentru colaborări sau pentru oricare alt motiv, vă rog să completați formularul de contact de mai jos. Vă voi răspunde la toate mesajele în cel mai scurt timp posibil.

Mă puteți găsi cu ușurință și pe canalele Social Media (Facebook, Twitter & Co.), accesând butoanele aferente de pe pagina principală a blogului sau la adresa de e-mail flr.cristina@gmail.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s