Posted in Musical

Pași de salsa pe scena Teatrului Dramatic

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați găzduiește luni, 29 mai, de la ora 18:00 spectacolul de teatru-dans O poveste salsa, în regia și coregrafia lui Felix Crainicu. Despre ce va fi vorba în acest spectacol care stârnește curiozitatea? Intensitatea vieții la 20 ani.

Reprezentația aparține Teatrului „Tudor Vianu” din Giurgiu și este anunțată a fi „un spectacol torid, în paşi de salsa, care trece graniţa teatrului şi se scaldă în pasiunea şi strălucirea dansului latino” (Sursa: Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați).

Din distribuție vor face parte actorii: Dana Stîngă, Teodora-Daiana Păcurar, Cristina Pazurati, Mihaela Șandru, Anca Pascu, Evelyn Marcu, Mihai Hurduc, Sorin-Aurel Sandu, Șerban Chițu.

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 18,90 lei pentru adulți, iar reducerea pentru elevi, studenți și pensionari va ajunge la 10 lei. Pentru grupurile organizate de elevi, studenți și pensionari (minim 40 persoane), prețul biletului va fi de 8,50 lei de persoană.

Pentru informații suplimentare apelați numerele de telefon 0758 089 994/ 0758 049 850 în timpul programului instituției sau consultați site-ul acesteia.

afis-o-poveste-salsa.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s