Posted in Drama

Ce năpastă se petrece la Dramatic!

Caragiale este repus în scenă la Teatrul Dramatic „Fani Tardini” din Galați, vineri, 7 aprilie, de la ora 19:00, în Sala Mare a instituției culturale. Sub direcția de scenă a lui Adi Cărăuleanu, Năpasta – dramă în două acte – este plină de semnificaţii şi simboluri, lucrat în stil de thriller „negru”, prilejuind o poveste cu puternic final moralizator.

Piesa este o încercare a dramaturgului de a echilibra în opera sa comicul cu tragicul, universul burghez orășenesc cu cel țărănesc. Rezultă un spectacol de mare autenticitate, ce conţine profunde semnificaţii etern umane, emoţii, încrâncenări, tensiuni şi, în acelaşi timp, o monumentală claritate centrată pe psihologia criminalului.

Simplă şi intensă, spectacolul este o dramă psihologică, în care personajul principal apără ideea de dreptate, văzută ca motiv central al existenţei umane, condiţionată fiind de fericire şi provocând tot ceea ce e mai bun în om (Sursa: Confluențe literare).

Din distribuție vor face parte actorii: Tamara Constantinescu, Lucian Pînzaru, Florin Toma și Vlad Vasiliu. Scenografia va purta semnătura lui Nicolai Mihăilă.

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 18,90 lei pentru adulți, iar reducerea pentru elevi, studenți și pensionari va ajunge la 10 lei. Pentru grupurile organizate de elevi, studenți și pensionari (minim 40 persoane), prețul biletului va fi de 8,50 lei de persoană.

Pentru informații suplimentare apelați numerele de telefon 0758 089 994/ 0758 049 850 în timpul programului instituției sau consultați site-ul acesteia.

afis-napasta.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s