Posted in Comedia, Drama

„Fă-mi loc!” la CCS Galați

Joi, 6 aprilie, de la ora 19:00, Casa de Cultură a Studenților Galați găzduiește piesa Fă-mi loc!, povestea a doi tineri ce se regăsesc în ajunul Crăciunului în cușeta unui tren de noapte: „ea, o fată singură, șarmantă, aventurieră, el, un bărbat cu principii, pus in fața unui eveniment neprevăzut ce-i va răsturna întreaga existență” (Sursa: Facebook).

Spectacolul este regizat de regretatul actor Radu Beligan și produs de Asociația Inspira cu ajutorul asistentului de regie Mădălina Ciupitu,  și vorbește despre hazardul care îi aduce pe Manuel si Camilla împreună, doi oameni ce nu au aparent nimic în comun. Amandoi caută să SE înțeleagă, amândoi au nevoie să se destăinuie, și mai mult, amândoi au nevoie de a se vindeca de singuratate. Fă-mi loc! este un spectacol care ne invită să reflectăm asupra propriei noastre existențe dincolo de orice convenientă socială (Sursa: Facebook).

Din distribuție vor face parte actorii Marius Manole și Medeea Marinescu. Scenografia este asigurată de Mădălina Marinescu, iar light design-ul va fi sub îngrijirea Roxanei Docan.

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 60 lei și poate fi achiziționat pe Startickets.ro. Pentru mai multe informații, vă rugăm să contactați instituția gazdă la numărul de telefon 0236 468 363.

image14428.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s