Posted in Postmodern

Cenușăreasa – o poveste în premieră la Muzical

Sâmbătă, 18 martie și duminică, 19 martie, de la ora 18:00, Teatrul Muzical „Nae Leonard” din Galați găzduiește opera în două acte Cenușăreasa, o premieră aflată sub bagheta regizorală a italianului Paolo Bosisio.

Spectacolul se anunță a fi unul complet inovator pentru basmul popular, a cărui primă versiune a fost publicată în 1697 de către Charles Perrault. Vom asista la un decor somptuos, ușor psihedelic, o butaforie complicată și complexă, precum și la o adaptare postmodernă, complet neașteptată a poveștii.

Dirijorul operei va fi Mircea Holiartoc. Scenografia și costumele sunt asigurate de Domenico Franchi (Italia). Din distribuție vor face parte: Florentina Soare, Luigi Battistoni (Italia), Alexandru Aghenie, Silvia-Alice Niță, Adelina Diaconu, Dan Popescu, Dominic Cristea. Spectacolul va fi acompaniat de orchestra și corului instituției teatrale gazdă, care îl vor avea ca dirijor pe Daniel Nistor.

Prețul biletului pentru adulți este de 32,4 lei, iar pentru elevi, studenți și pensionari prețul va fi 21,6 lei. Pentru informații suplimentare, contactați numărul de telefon 0236.418.912 sau adresa de e-mail teatrul_muzical@yahoo.com.

CENERENTOLA_site.jpg
Design grafic: Oana Artem
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s