Posted in Comedia, Drama

Fat Pig sau când forma își pierde fondul

Vineri, 10 martie, de la ora 19:00, suntem așteptați în Sala Studio a Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați la reprezentația dramatică Fat Pig, în regia Laurei Moldovan, de la Teatrul Național Târgu Mureș.

Neil LaBute este regizor de film, scenarist, dramaturg și actor american. Textul său povestește despre slăbiciunile și încercările omenești, dar și despre dificultatea unora de a le depăși. Deși interpretată pe alocuri comic, piesa ne aduce în față subiecte inconfortabile, supune curajul unei introspecții proprii și portretizează lașitatea ca realitate cruntă a societății consumeriste de astăzi. Subiectul poveștii, atât de actual, ne face martori unei relații de dragoste sinceră dintre un tânăr corporatist și o bibliotecară, dar care ajunge să fie împiedicată de reacțiile puternice ale colegilor de la firma unde lucrează tânărul.

Ciprian Brașoveanu, unul dintre protagoniștii piesei, privește acest spectacol ca pe o lecție care demonstrează „importanța tot mai mare pe care o dăm etichetei, ambalajului, fără a mai ține cont de ceea ce se află dincolo de această limită exterioară, de esențe (…), noi, oamenii, care ajungem să ne purtăm ca niște produse”.

Din distribuție vor face parte actorii: Oana Mogoș, Ciprian Brașoveanu, Vlad Volf, Flavia Călin. Scenografia va fi asigurată de Ioan Bocoș, dar piesa presupune și coregrafia pregătită de Elena Anghel.

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 18,90 lei pentru adulți, iar reducerea pentru elevi, studenți și pensionari va ajunge la 10 lei. Pentru grupurile organizate de elevi, studenți și pensionari (minim 40 persoane), prețul biletului va fi de 8,50 lei de persoană. Deoarece conține limbaj licențios, este de menționat faptul că spectacolul este interzis copiilor sub 14 ani.

Pentru informații suplimentare apelați la numerele de telefon 0758 089 994/ 0758 049 850 sau consultați site-ul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați.

afis-fat-pig

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s