Posted in Comedia

Se pețește la Dramatic

Teatrul Dramatic „Fani Tardini” Galați aduce pe scena Sălii Mari spectacolul Pețitoarele, un teatru de comedie bulevardieră, în regia lui Ion Sapdaru, pe 25 februarie, de la ora 18:00. Regizorul Ion Sapdaru a tradus și adaptat textul dramatic după o idee a dramaturgului georgian Avksentii Tzagareli, unul dintre cei mai reprezentativi autori ai dramei realiste, dar și al unor remarcabile comedii de moravuri. Teatrul Nottara descrie această reprezentație teatrală ca o „comedie de calitate şi de umor savuros printr-un triumf al râsului terapeutic, dozat  cu măiestrie în structura elaborată a unui decupaj regizoral inteligent”.

Decorul simplu – scenografia este asigurată de Lăcrămioara Dumitrașcu –  va îmbina armonios gamele cromatice şi eleganţa iluminării, cu o paradă de costume excelent pliate pe caracterele personajelor, cu o muzică originală special creată pentru acest spectacol, ceea ce promite din Peţitoarele lui Tzagareli, în regia lui Sapdaru, un spectacol  plin de vitalitate și actualitate, unde se pun la cale numai căsătorii fericite.

Din distribuție vor face parte actorii: Mihaela Lecca-Gorea, Oana Preda Gheorghe, Cristian Gheorghe, Ciprian Braşoveanu, Carmen Albu, Aureliu Bâtcă, Lucian Pînzaru, Cristina Uja, Florin Toma, Svetlana Friptu, Elena Ghinea, Vlad Ajder, Răzvan Clopoțel, Flavia Călin, Oana Mogoș, Ștefan Aleksandru Forir.

Aranjamentul muzical este asigurat de Ciprian Brașoveanu, iar regia tehnică de către George Breabăn.

Prețul biletului pentru acest spectacol este de 18,90 lei pentru adulți, iar reducerea pentru elevi, studenți și pensionari va scădea prețul cu până la 10 lei. Pentru grupurile organizate de elevi, studenți și pensionari (minim 40 persoane), prețul biletului ajunge la 8,50 lei de persoană.

Pentru informații suplimentare apelați la numerele de telefon 0758 089 994/ 0758 049 850 sau consultați site-ul Teatrului Dramatic „Fani Tardini” Galați.

afis-petitoarele

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s