Posted in Tragicomicul

Cum gasim drumul spre Teatru Fix?

Duminica, 27 octombrie, de la ora 19.00, Mihai Pintilei si Catalin Stefan Mindru vor juca la Teatru Fix piesa Pietre in buzunare, in regia lui Ovidiu Caita. Spectacolul face parte din proiectul independent Autor Dramatic.Autor Viu., respectiv Noua Dramaturgie. Update: spectacolul se joaca din nou pe 23 ianuarie si 10 mai, de la ora 19:00.

Textul initial, intitulat Stones in his pockets, a fost scris de Marie Jones, in 1996, pentru compania de teatru DubbleJoint din Dublin, Irlanda.

Actiunea se petrece in Irlanda, unde o localitate rurala devine un intreg platou de filmare pentru productia hollywoodiana The Quiet Valley. Intreaga poveste porneste de la actul de suicid al unui adolescent care se ineaca, dupa ce isi pune multe pietre in buzunare.

Piesa este un tragicomic in care figurantii devin staruri, iar starurile devin figuranti: tehnicieni, sateni si alte zeci de personaje, cu zeci de probleme si zeci de aspiratii portretizate in zece moduri diferite de catre cei doi figuranti, Charlie Conlon si Jake Quinn. Asistam la un schimb de roluri imaginar, bine sintetizat in replicile suculente si simbolistica teatrala.

Pretul intreg al biletului este de 18 lei, iar cel redus pentru elevi si studenti va fi de 13 lei. Rezervari se pot face la numerele de telefon 0743.915.868, 0745.327.031, 0746.589.919.

Pietre_in_buzunare.jpg

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s