Posted in Comedia

Avida Dollars la Mihai Ursachi

Casa de Cultura „Mihai Ursachi” gazduieste simbata, 29 iunie, de la ora 20:00, premiera spectacolului Avida Dollars, regizat si interpretat de catre Eduard Fiuciuc. Scenariul spectacolului este adaptat dupa Jurnalul unui geniu, de Salvador Dalí. Update: spectacolul se joaca din nou sambata, 13 iunie, si sambata, 21 septembrie, de la aceeasi ora.

Spectacolul este jucat cu scopul comemorarii personalitatii spaniole a carei arta dainuie si in prezent. Se imbina elemente conceptuale din creatia pictorului suprarealist cu evenimente petrecute in viata acestuia, aducindu-se in fata publicului geniul artistic universal.

O invitatie in lumea suprarealismului, o incercare reusita de a strapunge perceptia vizuala si ideatica cu marile intrebari existentiale. Un vis ce devine real si te inconjoara dandu-ti impresia ca totul e posibil daca iti pui intrebarile corecte. Fluid, hipnotic si plin de energie, amuzant si plin de talc, te absoarbe din cotidian si te arunca intr-un univers paralel, nascocit de un geniu ce inca dainuie prin arta sa”. (Sursa: Casa de cultura Mihai Ursachi)

Pretul biletelor este de 15 lei, iar acestea pot fi cumparate de la casieria Casei de Cultura „Mihai Ursachi”. Prezenta la eveniment poate fi confirmata aici. Spectacolul mai este programat pentru inca doua alte reprezentatii, care vor avea loc pe parcursul lunii iulie.

avida

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s