Posted in Drama

Asteptandu-l pe Ultimul Godot la Phoenix

311308_570487926296485_240744680_n_1Miercuri, 13 martie, incepand cu ora 20:00, Cafeneaua Phoenix va gazdui reprezentatia dramatica Ultimul Godot, sub regia lui Aurel Luca, director al Teatrului Studentesc Ludic. Aceasta piesa de teatru reprezinta o adaptare scenica dupa scenariile a doi exponenti ai teatrului absurdului, si anume Matei Visniec si Samuel Beckett.

Piesa a fost regizata sub forma unei intalniri dintre Vagabondul Godot si autorul Beckett dupa ce au fost izgoniti de la teatru. Motivul invocat a fost acela al inexistentei teatrului ca institutie si arta, a efemeritatii acestuia. „Teatrul nu mai exista!” devine, astfel, declicul intregii actiuni, punct de pornire care va dezvolta pe parcursul intregii reprezentantii scenice o comuniune catre pasiunea pentru arta teatrala si catre respectul pentru umanitate in forma sa autentica.
Cele doua personaje sunt, de fapt, doua simboluri. Asteptarile, bucuriile si dramele lor sunt transpuse pe scena intr-un spectacol emotionant. Actorii incearca sa demonstreze ca teatrul nu este doar o umbra a realitatii, ci un adevarat univers, in care fiecare poate sa isi gaseasca locul. Este o lectie despre iubire si suferinta, despre a da si a lua. Este o poveste despre un fel de a fi numit Teatru.” (sursa: Teatrul Ludic)
Distributia este formata din actorii Silviu Curut, in rolul lui Beckett, si Cristian Popovici care il va reprezenta pe Godot. Muzica si luminile vor fi asigurate de Flavia Carlan.
Pretul biletului de intrare va fi de 5 lei. Pentru a rezerva un loc, puteti contacta telefonic gazdele evenimentului la numarul 0757.197.274, prin e-mail-ul rezervari.phoenix@gmail.com sau pe pagina de Facebook a cafenelei.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s